Вхід | Реєстрація

Чого чекати кобелячанам на новорічні свята

Чого чекати кобелячанам на новорічні свята

До і після Нового року буде на що подивитись, а в головну ніч доведеться сидіти перед телевізором або йти на дискотеку.

Завідуюча сектором культури і туризму райдержадміністрації Марія Кириченко повідомила, що її колеги готують заходи як для дітей, так і для дорослих.

— 2 січня в РЦКД відбудеться новорічний ранок для дітей міста «Новорічні дива», — говорить посадовець, — 13 січня, на Меланку, на дорослих чекає концертно-розважальна програма «Новий рік прийшов в Україну». 15 січня у центральній районній бібліотеці пройдуть традиційні вечорниці «Щедрий вечір! Добрий вечір!». Починаючи з 19 грудня і до 20‑х чисел січня, у музичних школах, бібліотеках, будинках культури і клубах району проходять тематичні заходи. У новорічну ніч працівники відділу культури не проводитимуть заходів біля міської ялинки.

Також кобелячани мають можливість зустріти Новий рік не лише перед телевізором, а й у закладах громадського харчування. Щоправда, місця для відпочинку залишилися тільки в ресторані «Левада». Там у новорічну ніч на гостей чекає розважальна програма і жива музика. Вартість відпочинку для однієї особи складе 500 гривень. У «Маленькому Парижі» усі столики вже замовлені. А от власники кафе «Діско» вирішили цього року не влаштовувати новорічного свята.

Молодь після зустрічі Нового року може відправлятись у данс-клуб «Фабрика», який працюватиме з 1:00 до 4:00. На відвідувачів чекатимуть конкурси та розваги від місцевих ведучих і диск-жокеїв.

Отож, якщо 31 грудня ви залишитесь удома і вночі вам стане сумно, єдиний вихід — іти танцювати у «Фабрику». Хоча, як варіант, можна пофотографуватись під міською ялинкою.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2017, 11:48 | Кобеляки | Культура та освіта
1. светка / 24 грудня 2017, 21:51
А новорічна дискотека біля ялинки??(((
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації