Вхід | Реєстрація

«Ви три покоління знищували країну, а я тільки починаю за неї боротися»

«Ви три покоління знищували країну, а я тільки починаю за неї боротися»

В Україні цей фільм із перших годин чуток про зйомку викликав неймовірний ажіотаж, адже вперше з початку військових дій на Донбасі вітчизняний глядач мав можливість стати свідком першої повнометражної картини, яка б відображала, ймовірно, найкривавішу сторінку в 26‑річній історії незалежності.

Хто очікував потік пропаганди, відразу ж розчарується, адже режисер на цьому практично не акцентує увагу. Протягом усього фільму герої, глядачі, автори намагаються відповісти на питання: «Яка у тебе мотивація бути тут?». Адже всі основні герої не схожі один на одного, що тільки підтверджує факт про те, що події, які почалися в 2014 році, торкнулися кожного, незалежно від того, ким ці люди були до цього.

Про акторський склад багато говорити не доводиться, для багатьох «Кіборги» — перша серйозна роль у житті. Та можна стверджувати, що чоловіки справилися з нею дуже непогано.

Окремо хотілося б подякувати Ахтему Сейнтаблаеву, який узяв на себе відповідальність знімати цей фільм. Хоча деякі глядачі і намагалися дорікнути Ахтему в пародіюванні голлівудських блокбастерів, вважаю, що цього в фільмі і близько немає. Фільм зовсім про інше, він про тисячі зламаних життів, про тих людей, які ціною власного життя відстоюють принципи і захищають країну.

Дуже запам’ятався момент діалогу українського військового (позивний «Серпень») з полоненим ополченцем. Тут глядач бачить чергову сутичку «радянських» цінностей з «європейськими». У підсумку стає очевидним, що в кожного правда своя.


Автор: Ігор Бабаєв, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. Ltava / 25 грудня 2017, 14:18
"У підсумку стає очевидним, що в кожного правда своя." хтор знає скільки нам років прийдеться цю правду шукати :((
2. Maksym / 25 грудня 2017, 15:26
Таке людьке життя, постійний пошук правди.
3. Адекватник / 25 грудня 2017, 19:07
Коментар видалено за порушення пункту 2.3, 2.9 Правил користування сайтом
4. Ltava / 25 грудня 2017, 20:03
Коментар видалено за порушення пункту 2.3, 2.9 Правил користування сайтом
5. Адекватник / 25 грудня 2017, 20:15
Коментар видалено за порушення пункту 2.3, 2.9 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації