Вхід | Реєстрація

У новий рік з новим спортивним обладнанням

У новий рік з новим спортивним обладнанням

У переддень Дня Святого Миколая спортивні секції ФСК «Мир» Царичанської громади поповнились новим інвентарем. Приємних подарунків давно чекали.

У фізкультурно-спортивному комплексі «Мир» Царичанської громади діють спортивно-оздоровчі секції легкоатлетичної гімнастики, пауерліфтингу, гирьового спорту, настільного тенісу. До послуг відвідувачів — різні тренажери. Заняття проводяться безкоштовно.

У цьому році на базі комплексу відкрились ще дві спортивні секції: дзюдо та кікбоксингу. Тренування проходять у приміщенні Будинку дитячої і юнацької творчості. Удень секції відвідують діти, у вечірній час — молодь і дорослі.

Нещодавно голова ОТГ Геннадій Сумський вручив спортсменам новенький спортивний інвентар на 60 000 гривень. Учасники секції кікбоксингу отримали від громади боксерські рукавиці, велику макіавару (конструкцію, яка дозволяє спортсмену-початківцю відпрацьовувати удари ногами і руками на всіх рівнях тіла ), захисні жилети та інше. Для секції дзюдо були придбані килими та комплект кімоно, або дзюдогі, — спортивної форми цього бойового мистецтва. Для гирьовиків та важкоатлетів придбали штангу. Влада громади має намір і надалі постійно поповнювати секції необхідним обладнанням.

Геннадій Сумський зізнався, що давно мріяв створити в Царичанці секції східних єдиноборств, бо сам колись займався дзюдо і був учнем нині діючого тренера Василя Крамаренка.

Крім силових видів спорту, у залах БДЮТу оздоровчою гімнастикою займаються дівчата та жінки віком 30+. Заняття з кікбоксингу проводить чемпіон міста Дніпро 2010 року Артур Яременко. Дзюдоїстів тренує кандидат у майстри спорту з дзюдо і самбо Василь Крамаренко. Заняття відвідують не тільки царичани, а й мешканці інших сіл. З утворенням об’єднаної громади дітей і молодь з віддалених сіл підвозять до Царичанки для занять у гуртках і секціях.

Директор ФСК «Мир» Микола Псарьов наголосив, що їхня установа завжди відкрита для всіх бажаючих.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2017, 16:21 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації