Вхід | Реєстрація

Чиновникам підвищили зарплату

Чиновникам підвищили зарплату

За грудень очільникам обласних та районних державних адміністрацій на чотириста гривень підвищили зарплати. Відповідне рішення прийняли на засіданні Кабміну.

Розмір окладу голів облдержадміністрацій збільшили до 11 400 гривень, їхні перші заступники отримуватимуть 10 200, а заступники — 9 200.

Це передбачено постановою Кабміну №931 від 1 грудня 2017 року. Згідно з постановою, зарплати підвищили й головам райдержадміністрацій до 9 500 гривень. Оклади перших заступників та заступників голів РДА складуть 8 400 та 7 400 відповідно. Також більше стали отримувати керівники управлінь і департаментів РДА та ОДА.

Ці позиції виключили зі списку оплати праці посад державних служб та внесли в перелік умов оплати праці посадових осіб, а також керівних працівників окремих держорганів, на яких не поширюється закон «Про державну службу».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2017, 20:02 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації