Вхід | Реєстрація

Вихованці Кременчуцької виховної колонії розмовляли про дискримінацію та дотримання прав людини

Вихованці Кременчуцької виховної колонії розмовляли про дискримінацію та дотримання прав людини

23 грудня 2017 року  вихованці державної установи «Кременчуцька виховна колонія» в рамках Кіноклубу медіа-просвіти з прав людини Docudays UA переглянули та обговорили фільм «Полум’яні голоси», який створила ізраїльський режисер Ноа Левін 

Фільм видався хлопцям досить цікавим. Основну інформацію про героя юнаки мали змогу дізнатися із рядків його пісень. Музика стала засобом боротьби ефіопських євреїв за свої права. Вихованці разом із модератором заходу провели паралелі щодо використання пісні як політичного гасла у світі та в Україні. Після показу кінострічки присутні активно обговорили фільм. Працюючи у міні-групах, дискутували над питанням модератора: «Чи існує проблема расової (національної) дискримінації в Україні?». Хлопці дізналися про законодавство нашої країни, яке дає змогу захистити себе від дискримінації на етнічному та расовому ґрунті.

«На завершення заходу юнаки поділилися своїми враженнями від фільму, а модератор кіноклубу підсумувала: расову дискримінацію не можна зупинити лише законодавчими актами. Лише милосердя і розуміння суспільства допоможуть людям, які потерпають від порушення їх прав», - наголосив начальник колонії Олександр Сайко.


Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації