Вхід | Реєстрація

Теплообмінники є, майстрів не вистачає

Теплообмінники є, майстрів не вистачає

Життя в сучасній Україні, навіть на банальному побутовому рівні разюче відрізняється від того, яким воно було у колишньому Радянському Союзі . Тридцять-сорок років тому для більшості жителів тодішньої радянської України, ледве не головною проблемою був дефіцит. Зараз люди навіть значення цього слова почали забувати. Дефіцит, як явище поступово зникає із  життя пересічного українця. Про це добре знають люди, які хоча б один раз заходили на адресу https://piramida24.com.ua/teploobmenniki/. Але натомість зявляються інші проблеми.

Про таку зміну явищ і тенденцій добре засвідчує випадок, що стався із жителем Козельщини Миколою Могильвим. Чоловік кілька років тому придбав котел німецької фірми Junkers.  В принципі придбанням був дуже задоволений. Заявлена німецька якість відповідала славі бренду. Але, як відомо, немає нічого вічного під Сонцем. Із ладу вийшов теплообмінник. В часи молодості Могильова, яка припала на період Радянського Союзу, це було б величезною проблемою. Ще точніше – проблемою було в купити сам імпортний газовий прилад.  А про запчастини до такого обладнання годі й було й говорити.

Зараз же питання про пошук і придбання запчастини було вирішене буквально залічені хвилини. Могильову було достатньо зайти на https://piramida24.com.ua і купити теплообмінник на котел. Даний магазин спеціалізується на продажах запасних частин та аксесуарів до газових котлів і колонок. Там продають все, що може вийти із ладу на обладнанні всіх популярних в Україні іноземних виробників – від «німців» до «китайців».

У випадку Могильова теплообмінник до Юнкерса теж знайшли миттєво. Більше того, чоловіку розповіли про специфіку експлуатації саме німецьких котлів, дали поради щодо того аби запчастини відпрацювали якомога довше. Досить прийнятною, навіть демократичною, виявилася і ціна. Особливо, якщо її порівнювати із вартістю аналогічних оригінальних запчастин від офіційного дилера. Різниця була не в процентах, а в разах.

Звичайно ж, у Піраміді 24 продають не лише теплообмінники. В широкому асортименті представлені:

  • Крани;
  • Манометри і термометри;
  • Всі необхідні реле;
  • Газові та інші клапани;
  • Датчики;
  • Розширювальні баки.

В результаті питання із придбання запчастини Микола Могильов вирішив легко і швидко. Доставили теплообмінник у Козельщину теж достатньо оперативно.

Але виникла інша, досить несподівана проблема. Виявилося, що у райцентрі існує дефіцит людей, які можуть обслуговувати подібне обладнання. Довелося шукати спеціаліста, аж у сусідньому районі. Могильов з цього приводу жартує:

— Запчастини надсилають, аби вони ще й майстрів, навчилися виготовляти.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2017, 13:08 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації