Вхід | Реєстрація

Жителя Лубен засудили до 10 років ув’язнення

Жителя Лубен засудили до 10 років ув’язнення

За принципової позиції Лубенської місцевої прокуратури вироком Лубенського міськрайонного суду за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та крадіжок до максимальної міри покарання засуджений 39-річний раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини житель Лубен. Про це повідомив керівник Лубенської місцевої прокуратури Олександр Соболєв.

У 2016 році, умовно-достроково звільнившись з установи виконання покарань, чоловік став виготовляти та продавати на території Лубенського району особливо небезпечний наркотичний засіб – опій ацетильований. Окрім цього, за винагороду він надавав можливість у власній квартирі наркозалежним особам незаконно вживати наркотичні засоби. А ще з метою наживи періодично вчиняв крадіжки.

«Він викрадав мобільні телефони, із кишень перехожих витягував гаманці з грішми, а з підвалів та господарчих будівель – металеві вироби, завдавши своїми діями потерпілим збитки на загальну суму майже 12 тис. грн.», - розповів прокурор.

Під час проведення обшуку в помешканні підсудного правоохоронці виявили засоби виготовлення та вживання наркотиків, понад 47 г канабісу, 0,415 г концентрату із макової соломи, 0,133 г опію ацетильованого.   

Вироком суду 1-ї інстанції зловмисник засуджений за ч. 2 ст. 307 (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинені повторно), ч. 2 ст. 317 (надання приміщення для незаконного вживання наркотичних засобів із корисливих мотивів), ч. 2 ст. 309 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту), ч. ч. 1, 2, 3 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням у приміщення) КК України до 10 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна. Проте чоловік не згоден із вироком і подав апеляційну скаргу.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 грудня 2017, 16:30 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації