Вхід | Реєстрація

Випадків смерті від грипу не зареєстровано

Випадків смерті від грипу не зареєстровано

Кобеляцький міжрайонний відокремлений підрозділ лабораторних досліджень Державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» інформує, що за 51-й тиждень 2017 року в Новосанжарському  районі захворюваність на гострі респіраторні вірусні інфекції в порівнянні з попереднім тижнем зросла на 36 випадків, але показник залишаться нижчим епідпорогового на 56,7%. За минулий тиждень в районі на ГРВІ захворіло 132 особи, в тому числі дітей віком до 17 років – 61, з них школярів – 32. Захворюваність серед дітей в порівнянні з попереднім тижнем зросла на 10 випадків. При цьому захворюваність серед школярів складає 52,4% від всієї кількості захворілих дітей. Серед вікових груп найбільш уражені діти 5-14 років (захворіло 25 дітей – 40,9%).

З початку епідсезону (з 40-го тижня 2017 року) на гострі респіраторні вірусні інфекції в районі захворіло 1063 особи, з них дітей віком до 17 років – 591 чоловік, що складає від загального числа захворівших – 55,6%. Найвища захворюваність реєструється в Нових Санжарах (17), Руденківка (14). Найнижчі показники – Крута Балка (2), Великий Кобелячок (3).

Випадків смерті від грипу та гострих респіраторно-вірусних інфекцій не зареєстровано.

У районі продовжується імунізація населення проти грипу. За минулий тиждень отримали щеплення 3 чоловіка, всього щеплено 212 чоловік. В тому числі дорослих — 167 чол., дітей до 17 років - 45.

За 51-й тиждень 2017 року в Новосанжарському районі зареєстровано 2 випадки  вітряної віспи. Захворіли неорганізована дитина з села Пологи та дорослий з села Пристанційне.


Автор: Валентина Семиног, завідувач Кобеляцького МВПЛД ДУ «Полтавський ОЛЦ МОЗ України»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 грудня 2017, 17:17 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. don / 27 грудня 2017, 22:03
Від грипу не зареєстровано, а від горілки померло чоловік 20
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації