Вхід | Реєстрація

Подарунків вистачило всім

Подарунків вистачило всім

У останні кілька тижнів перед Новим роком в різних населених пунктах району відбуваються святкові заходи. Головними гостями на них є діти.

23 грудня свято для місцевої дітвори організували і в Кунівці. Подібний захід у селі провели вперше за багато років. Як розповів завідуючий місцевим клубом Ярослав Бояринов, ідея організувати передноворічний захід для сільських діток виникла досить спонтанно. Він говорить:

— Звичайно ж, у школі новорічний ранок відбувся, як завжди. Але хотілося зробити щось приємне для дошкільнят. Та й школярам молодших класів свято зайвим не буде. Ідея провести передноворічний святковий захід виникла десь на початку грудня. Як завжди, у таких ситуаціях головною проблемою були пошуки спонсорів. Але досить швидко ми домовилися з місцевим підприємцем Іваном Дяченком. Він закупив сорок подарунків для місцевих дітей і зголосився оплатити приїзд вихованців районного Будинку дитячої та юнацької творчості. Сільрада теж закупила подарункові набори та ялинку. Усе інше було вже справою техніки.

Не дивлячись на те, що в приміщенні сільського клубу в цю пору року досить холодно, на святкування прийшли і приїхали кілька десятків дітей у супроводі своїх батьків. Їх вітали юні артисти Будинку дитячої творчості. Вони показали дітям невеличку виставу за участю різних казкових героїв та діда Мороза і Снігуроньки. Оскільки в ході вистави постійно проводилися ігрові конкурси, то нудьгувати і мерзнути юним глядачам не довелося. Напевно, найактивнішим із них став півторарічний Даніель Мінаєв. Хлопчик не лише танцював, не знаючи втоми, а й встигав допомагати звукооператору Андрію Уткіну налаштовувати обладнання.

Директор Будинку дитячої і юнацької творчості Галина Сабадир розповіла, що в цьому році вихованців закладу запросили виступити на подібних концертах не лише у Кунівку, а і в Підгору. Крім того, кобеляцькі артисти вже традиційно вітають дітей, чиї батьки працюють у різних установах міста. Галина Петрівна зазначила:

— Звичайно, було б краще, аби кунівських діток привезли до нас. У нас і в приміщенні тепло, і артистів ми більше залучити можемо. Але сказане мною не означає, що ми відмовимося від запрошень виступити. Запрошуйте, намагатимемось приїхати до всіх.

Вистава закінчилася, як і годиться, щасливо. Не дивлячись на спроби різних не надто свідомих персонажів зірвати Новий рік, свято відбулося. Усі кунівські дітки, присутні на святі, окрім позитивних емоцій, отримали ще й подарунки.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 грудня 2017, 10:11 | Кобеляки | Суспільство
1. Beri Mor / 27 грудня 2017, 20:52
Молодці!Зробили діткам свято,без всяких упирів від влади,з їхнім обов"язковим піаром.
2. светка / 29 грудня 2017, 13:29
А як сяють обличчя у діток!!! Побільше б свят таких по селах влаштовувати. Молодці організатори та спонсори!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації