Вхід | Реєстрація

Пауерліфтери вдало закривають сезон

Пауерліфтери вдало закривають сезон

У Полтаві минулої суботи пройшли традиційні змагання: відкритий турнір ФСТ «Колос» та кубок області з пауерліфтингу. Команда новосанжарських пауерліфтерів привезла зі змагань чотири призових місця.
Дівчат та жінок представляли Поліна Колодочка та Вікторія Сагань відповідно. Обидві вибороли у нелегкій боротьбі перші місця. Поліна виконала присід 75 кілограмів, жим 42.5 кілограма, тягу — 110 кілограмів. Вікторія — присід — 117.5, жим — 52.5, тягу — 145.

Серед юнаків у категорії до 46 кілограмів Михайло Сагань досяг таких результатів: 80 кілограмів — присід, 40 — жим, 105 — тяга. Він також здобув перше місце.

У категорії 53 кілограми виступали одразу два новосанжарських спортсмени: Владислав Заїченко і Денис Пасько. У цій досить великій групі Денис зайняв третє місце, а Владислав — четверте. Хлопці на помості — уперше в житті, але досить непогано впорались із хвилюванням.

Важку категорію до 74 кілограмів закривав Тарас Тікан, який посів четверте місце. Це — «студентська» категорія і наш спортсмен не боровся за місце, а відпрацьовував майстерність. Виступив згідно наміченому плану: присід — 110, жим — 55, тяга — 135. Як результат, підсумкове четверте місце.

Допомагав розігрівати команду на розминці Сергій Яремко.

Загальний підсумок: три перших місця, одне третє і два четвертих. Отож, сезон 2017 року закритий успішно. Вітаємо спортсменів з наступаючими святами!


Автор: Юрій Стрюк, директор Новосанжарської ДЮСШ, тренер-викладач


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2017, 11:20 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації