Вхід | Реєстрація

Найдорожчий «Айфон» у Санжарах купили за 19 500

Найдорожчий «Айфон» у Санжарах купили за 19 500

У переддень різдвяних та новорічних свят ми цікавились, які смартфони були найпопулярнішими серед новосанжарських покупців у 2017 році.

 

Найчастіше купують телефони за 2000

Для проведення своєрідного зрізу ми відвідали кілька новосанжарських магазинів, які займаються продажем мобільних телефонів. Як з’ясувалося, більшість покупців приходять за смартфоном без чітких уявлень, яку вони хочуть модель, якої фірми та якими характеристиками має володіти гаджет.

— Як правило, беруть щось із того, що є у нас в асортименті, — розповідає власник магазину «Spark». — Покупці орієнтуються передусім на ціну, а вже потім — на характеристики смартфону.

Тенденції популярності якоїсь однієї моделі у магазині не відзначають. Хіба що зростання популярності китайського сегменту смартфонів «DOOGEE», «XIАOMI». Найдешевший смартфон у магазині, модель фірми «Prestigio», можна купити за 1000 гривень. Найдорожчий — за 4–5 тисяч. А найпопулярнішими є моделі, незалежно від виробника, які коштують близько 2 тисяч гривень.

 

«Айфон» можна купити за 5 000, можна — за 20 000

У іншому магазині мобільних телефонів, «Мобілюкс», нам розповідають про те, що купівля «Айфону» — не така вже й рідкість для новосанжарців. Протягом року у магазині продали кілька десятків різних моделей цього телефону. Найдорожчий, сьомий «Айфон», обійшовся покупцю у 19 500 гривень. Ця модель має 128 гігабайт внутрішньої пам’яті.

— Насправді, беруть різні «Айфони». Можуть взяти стару модель, яка стоятиме у нас на вітрині. Така може коштувати від 5 тисяч гривень. Хтось прохає привезти під замовлення. Купують «Айфони» досить часто, особливо — перед святами, — розповідає продавець-консультант «Мобілюкс».

Серед найпопулярніших протягом 2017‑го у магазині називають смартфони «Самсунг» різних моделей. Із другої половини року також попитом користуються «XIAOMI».


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 грудня 2017, 10:11 | Нові Cанжари | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації