Вхід | Реєстрація

Засвітилась новорічна ялинка

Засвітилась новорічна ялинка

У суботу 23 грудня у Царичанській громаді відбулися новорічні народні гуляння. Головною героїнею свята була прикрашена іграшками ялинка.

Новорічні народні гуляння відбулися на площі перед райдержадміністрацією. На 15:00 зібралося багато люду. Особливо було багато дітей різного віку. Свято розпочалося на сцені виступами дитячих колективів і солістів, привітанням Діда Мороза та Снігуроньки.

Жителів громади вітали голова Геннадій Сумський, депутат облради Гошгар Мухтаров та помічник нардепа Олега Кришина Ігор Пилявець.

Щоб ялинка була гарною, у громаді був заздалегідь оголошений конкурс «Найкраща новорічна іграшка 2018 року». За іграшку, яка посяде 1 місце, переможець мав отримати грошову премію у розмірі 1000 гривень; за друге місце — 500 гривень; третє — 300. На конкурс було подано 37 іграшок. Кожна іграшка була особлива. Одні вражали цікавим виглядом, інші — матеріалами, з яких були зроблені. Голосування відбулося на «Царичанській офіційній сторінці». Проголосувало 257 чоловік. Від виконкому Царичанської селищної ради за 1 місце винагороду отримала Вікторія Левенець з Лисківки. За її роботу «Чарівний будинок мрій» під номером 22 проголосувало 49 чоловік. Почесне друге місце з кількістю 29 голосів зайняла іграшка під номером 12 «Новорічні дзвоники», яку створила Олена Шевчук, учениця 3 класу Царичанської школи. А третє місце за голосуванням отримала іграшка Жені Бєсова, учня 3 класу опорної школи, «Чарівні Дід Мороз та Снігуронька на гойдалці» (27 голосів).

Конкурс на кращу новорічну ялинкову іграшку не єдиний. У ході свята всі, хто прийшов у власноруч створеному новорічному костюмі, теж були відзначені подарунками. Призові місця отримали Данило Сергієнко, учень із Царичанки, та учасники художньої самодіяльності з Бабайківки і Прядівки.

Дітей розважали велетенська панда і білий ведмідь, усіх святкуючих пригощали гарячим чаєм, глінтвейном та кашею. Щоб отримати ласощі, треба було проговорити теплі новорічні побажання. Глядачі мали змогу насолоджуватися флешмобом учнів усіх шкіл громади. За це кожна школа отримала солодощі від виконкому. Для дітей були організовані розваги, конкурси. Світлини біля ялинки з Дідом Морозом та Снігуронькою, сміх, музика… Словом, гарно погуляв народ. Задоволені і дорослі, і малі. Свято тривало понад три години і продовжилось дискотекою від клубу «Енерджі».


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації