Вхід | Реєстрація

Купувати кросівки вигідно взимку

Купувати кросівки вигідно взимку

Приємно відзначити, що серед різних вікових категорій населення дуже популярним стає здоровий спосіб життя. Люди віддають перевагу активним прогулянкам і подорожам, їздять на велосипеді замість автомобіля, відвідують спортивні зали і так далі. За останні десять років лише в нашому місті з’явилось близько десяти різних спортивних секцій. І кожна з них користується попитом, а їх вихованці показують достойні результати не лише в обласних, а й  всеукраїнських змаганнях. Та головне, що значна кількість людей регулярно ходять на стадіон. Одні — щоб пробігти певну дистанцію, інші — аби пройти її. Дехто робить зарядку та займається на спортивних спорудах. Єдиний недолік полягає в тому, що любителі спорту часто використовують зовсім неспортивне взуття. І пояснення цього — досить високі ціни на якісні кросівки для бігу та занять спортом. Але цю проблему можна досить легко вирішити. Тобто, купити нове спортивне взуття недорого. І зробити це потрібно вже сьогодні, придбавши товар у магазині Екстрем Стайл.

 

Для бігунів лише фірмове взуття

Саме зараз любителі спорту можуть купити кросівки Asics з п’ятдесятивідсотковою знижкою. Спортивне взуття цієї торгової марки користується величезним попитом серед найвідоміших бігунів і спринтерів в усьому світі. Дослідження підтверджують, що половина марафонців бігають саме в кросівках Asics. До речі, назва торгової марки переводиться з латини як "у здоровому тілі здоровий дух". І команда, яка займається створенням кросівок Asics, працює над тим, щоб спортсмен почував себе комфортно і легко.  
Отож, усі, хто бажає придбати кращі бігові кросівки за доступною ціною, повинні вже зараз сісти за комп’ютери і обрати товар від Екстрем Стайл.

 

Чому саме кросівки Asics

Звичайно, що на сьогодні різні спортивні компанії позиціонують своє взуття, як найкраще. Та японська корпорація Asics доводить, що з кожним роком все більше спортсменів-професіоналів зупиняють свій вибір саме на їх продукції. І на це є кілька причин.

По-перше, компанія виробляє та продає спортивне взуття майже 70 років. По-друге, корпорація має власний науково-дослідний інститут спорту, де працюють більше 100 інженерів, дослідників і вчених. Вони втілюють новітні розробки в своєму товарі.

По-третє, фірма займає перше місце в Європі за продажами професійних бігових кросівок. У кросівках і спортивному одязі компанії  виступають легкоатлети з Ірландії, Нідерландів, Італії, Словенії, Болгарії, Японії, Нової Зеландії, Південної Кореї, Швейцарії, Німеччини.

Якщо ви займаєтеся спортом та полюбляєте зручні й комфортні кросівки, обов’язково придбайте їх у магазині Екстрем Стайл.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації