Вхід | Реєстрація

Юнаків Кременчуцької виховної колонії вчили шукати роботу та писати резюме

Юнаків Кременчуцької виховної колонії вчили шукати роботу та писати резюме

9 січня 2018 року для вихованців державної установи «Кременчуцька виховна колонія»,  в рамках реалізації рекомендацій експертів Проекту Ради Європи і Європейського Союзу, провели тренінгові вправи, спрямовані на розвиток вміння пошуку роботи та написання резюме.

На початку вихованці розглянули правила та манеру поведінки на співбесіді із роботодавцем. Дізналися, як міміка і жести можуть відіграти вирішальну роль у тому, яке враження справить на роботодавця людина, що претендує на вакантне місце. Усвідомили, що у бесіді з рекрутером важливо не лише те, що каже людина,  але й як вона це робить: рукостискання, манера сидіти на стільці й жестикулювати під час розмови. Отже, від цих невербальних сигналів значною мірою залежить, чи вдасться вихованцям налаштувати рекрутера позитивно до себе. Переглянули короткі відеороліки про основні помилки, які допускають люди на співбесідах із роботодавцем. Вихованців ознайомили з поняттям та структурою резюме. Далі разом з ведучими юнаки працювали в робочих групах, описуючи письмово свої навички, освіту та досвід, які важливі для роботи. Підготували колективно нотатки для власного резюме та презентували їх один-одному. Наприкінці виділили три основні позитивні та три негативні пункти, які були включені в їхні резюме.

«Під час вправи юнаки не тільки здобули навички написання резюме та ознайомилися з основними напрямками поведінки, але й навчилися аналізувати сильні та слабкі сторони своєї особистості», - зазначив начальник колонії Олександр Сайко.


Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації