Вхід | Реєстрація

Прокуратура закрила справу щодо патрульних, які затримали діда з картоплею

Прокуратура закрила справу щодо патрульних, які затримали діда з картоплею

Полтавська прокуратура закрила кримінальне провадження стосовно патрульних з приводу затримання 63-річного «стихійного» торговця картоплею на Алмазному

31 жовтня 2017 року прокуратура Полтавської області закрила кримінальне провадження щодо патрульних за фактом затримання 63-річного полтавця, який торгував картоплею у невстановленому місці. Відповідне рішення прийняв старший слідчий першого слідчого відділу прокуратури Полтавщини. Про це «Полтавщині» стало відомо з реєстру судових рішень.

Нагадаємо, випадок із затриманням стався 1 жовтня 2016 року. На вул. Грушевського 63-річний чоловік нелегально продавав картоплю. Патрульні двічі прибували на місце стихійної торгівлі за викликом. Під час другого виїзду пенсіонер спричинив опір і його затримали.

За кілька днів у патрульній поліції Полтави провели службове розслідування. За його результатами прокуратура відкрила кримінальне провадження.

За час розслідування, у грудні 2016 року, Октябрський райсуд встиг винести рішення і стосовно порушення 63-річного полтавця. Суддя Сергій Антонов визнав його винним у торгівлі з рук у невстановленому місці. Замість покарання суд обмежився зауваженням через малозначність вчиненого.

З реєстру судових рішень відомо, що третя особа двічі подавала скаргу на рішення прокуратури про закриття кримінального провадження. Однак їй відмовили, бо вже сплинув час для можливості поскаржитися. Не допомогла навіть заява про те, що лист із повідомленням про закриття надійшов запізно. Рішення про повернення скарги прийняла суддя Октябрського райсуду Полтави Марина Материнко.


Автор: Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 січня 2018, 15:00 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації