Вхід | Реєстрація

За «самоволку» солдата засудили на рік

За «самоволку» солдата засудили на рік

Октябрьський районний суд Полтави підтримав позицію прокуратури Полтавського гарнізону Центрального регіону України та засудив військовослужбовця однієї з частин ЗСУ за самовільне залишення військової частини.

Старший солдат за контрактом під час проходження військової служби в умовах особливого періоду, виконуючи завдання військової служби в зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької області, у серпні 2017 року самовільно залишив військову частину та вибув за місцем проживання в одне з міст Полтавської області.

Прокурор військової прокуратури Полтавського гарнізону встановив місце знаходження підозрюваного та на підставі ухвали слідчого судді його було затримано.

Наприкінці грудня 2017 року вироком Октябрьського районного суду Полтави військовослужбовцю за вчинення правопорушення передбаченого частиною 4 статті 407 ККУ (самовільне залишення військової частини або місця служби), призначено покарання у вигляді тримання в дисциплінарному батальйоні строком на один рік.


Автор: Ігор Бабаєв, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2018, 12:26 | Полтавщина | Кримінал
1. Beri Mor / 11 січня 2018, 14:32
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Мало дали.Щоб не сунув ніс,куди собака свій х.уй не суне.
2. Адекватник / 11 січня 2018, 15:21
"під час проходження військової служби в умовах особливого періоду.." А це яким таким документом, чи законом, чи указом оголошено "особливий період"? Хоча в цілому згоден з Бері Мором.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації