Вхід | Реєстрація

Ліквідували Кременчуцький автоскладальний завод

Ліквідували Кременчуцький автоскладальний завод

«Кременчуцький автоскладальний завод» (КрАСЗ) пройшов процес ліквідації.

Про це повідомляє finbalance.com.ua з посиланням на рішення Господарського суду Полтавської області. Так, у грудні 2017 року суд затвердив звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс та ліквідував підприємство.

Як значиться у судовій ухвалі, КрАСЗ заборгував кредиторам 945 мільйонів гривень і 74,6 мільйона доларів.
До цієї суми ввійшли, в тому числі, і такі борги: кошти Сведбанку (347,6 мільйона гривень); Альфа-Банку (322,3 мільйона гривень); Укрсиббанку (73,6 мільйонів доларів та 91,7 мільйона гривень).

Згодом кредиторів Сведбанку та Альфа-Банку замінили на нового кредитора, ТОВ «Кредо Солюшнс».
У останній судовій ухвалі також значиться, що під час ліквідації підприємства кредитори виявили відсутність бухгалтерії, статутних та інших документів, печаток та штампів Кременчуцького автоскладального заводу.
Вони звернулися за допомогою до поліції, але зникле так і не вдалося віднайти. Установили лише, що залишок коштів на рахунках підприємства-банкрута складає 300,38 гривні.

Наразі кредитори розшукують майно банкрута, але поки що знайти нічого не вдалося: ні автомобілів, ні техніки, ні нерухомого майна.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2018, 13:20 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації