Вхід | Реєстрація

У Стовбиній Долині «роззули» автомобіль

У Стовбиній Долині «роззули» автомобіль

За тиждень до Новосанжарської поліції надійшли 107 заяв та повідомлень. У районі крали колеса з машин, підробляли посвідчення водія та билися у новорічну ніч.

2 січня у мешканки Малих Солонців викрали з будинку газовий лічильник та металеву трубу.

3 січня у селі Ганжі вкрали саморобний засіб для коптіння вартістю 2 тисячі гривень. Крадіжку розкрито. Скоїв її місцевий житель.

5 січня у жителя Лівенського з господарської будівлі викрали станок, електропідйомник та бетономішалку.

6 січня у Стовбиній Долині з припаркованого авто вночі вкрали чотири диски, акумулятор та газобалонне обладнання.

8 січня патрульні зупинили у Кустоловому автомобіль під керуванням жителя Нових Санжар. Чоловік надав поліцейським посвідчення водія, яке містило ознаки підроблення. Наразі посвідчення відправили на експертизу.

За тиждень до поліції надійшли чотири повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень. Три із них відбулися в новорічну ніч. 1 січня отримав ушкодження молодик 1991 року народження, якого о другій годині ночі побив невідомий. Ще два молодики отримали тілесні ушкодження під час бійки біля магазину «Кулиничі» о 3:30.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2018, 20:16 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації