Вхід | Реєстрація

В Кременчуцькій виховній колонії відзначили Всесвітній День «Дякую»

      В Кременчуцькій виховній колонії відзначили Всесвітній День «Дякую»

11 січня 2018 року вихованці державної установи «Кременчуцька виховна колонія»  відзначили Всесвітній День «Дякую» -  одне з найбільш «ввічливих» свят у світі. Свято, яке підкреслює важливість ввічливого ставлення до ближніх і всіх людей в цілому.

Хлопцям нагадали, що  не слід забувати про величезне значення хороших манер і дякувати людям та один-одному за гідні вчинки. Юнаки виконали вправи  на розвиток почуття вдячності і вміння цінити добрі вчинки і ставлення інших людей, не тільки рідних і друзів, але й співробітників, знайомих, однокласників, сусідів. Перше завдання для юнаків було – написання «Листа вдячності», який міг бути адресованим мамі або тату, сестрі чи брату, коханій дівчині або другу. Хлопці писали листи та виводили старанно слова вдячності людям, яких люблять і цінують. Не менш цікавою і вправа «Вдячні спогади», під час якої юнаки згадували кожні п’ять років свого життя з народження та людину, яка подарувала хлопцеві найбільшу любов і радість в даний віковий період.

«На завершення вихованці переглянули документальні і музичні відеофільми, в яких «червоною стрічкою» наголошувалося на грандіозному і глибинному значенні слів вдячності один одному, на вмінні цінити добрі вчинки і гарне моральне ставлення інших людей до себе. Юнаки зрозуміли, що слово «дякую» - чарівне слово», - зазначив начальник колонії Олександр Сайко.


Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації