Вхід | Реєстрація

«Кременчук в повному обсязі забезпечений вакциною від кору», – головний медик міста

«Кременчук в повному обсязі забезпечений вакциною від кору», – головний медик міста

На щотижневій апаратній нараді  керівник управління охорони здоров’я міста Дмитро Петращук наголосив, що на сьогодні в Україні показник щеплення від кору становить 87% від нормативних 95%. У  Кременчуці він є дещо вищим і перебуває на рівні 89,1%. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Головний медик Кременчука говорить, що наразі всі дитячі поліклініки в повному обсязі забезпечені вакциною КПК (виробництва Бельгія) та становить 1653 дози. Вакцинація дітей проводиться в штатному режимі та виключно  безкоштовно. Додатково вакциною від кору також забезпечені всі Центри первинної медико-санітарної допомоги, в яких за необхідності проводитимуть відповідні щеплення дорослим пацієнтам.

Дмитро Петращук зазначив, що кір – це контактна хвороба, наприклад, із 10 громадян, які перебувають у приміщенні  разом із хворим,  захворіти  можуть 9 осіб. Тому до стабілізації ситуації та з метою профілактики кору медики рекомендують  уникнути проведення  загально-масових заходів у  закладах, установах і організаціях міста.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2018, 12:17 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації