Вхід | Реєстрація

Поліцейські затримали «серійних підвальних крадіїв»

Поліцейські затримали «серійних підвальних крадіїв»

У Полтаві поліцейські розкрили серію крадіжок з багатоповерхівок.

Працівники відділення поліції № 1 міста Полтава за допомогою свідомих громадян встановилит двох чоловіків, які підозрюються у скоєнні крадіжок з підвалів багатоповерхівок. Затримали їх, коли вони намагались винести з чергового обікраденого підвального приміщення викрадене майно.

Крадіями виявились особи, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності - 34-річний мешканець Полтави та 35-річний мешканець одного з сіл Полтавського району. Чоловіки забирали все, що потрапляло їм під руку: продукти харчування, інструменти, електроприлади, велосипеди, а також інше майно. Згодом продавали це, а витрачені гроші витрачали на придбання наркотиків.

«На сьогодні ми отримали докази причетності даних чоловіків до близько десяти крадіжок з підвальних приміщень, - повідомив начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно. – Під час проведення обшуку за місцем проживання одного зі зловмисників, наші працівники виявили та вилучили чимало раніше викрадених речей. Найближчим часом їх буде повернуто власникам».

За фактами крадіжок були розпочаті кримінальні провадження за частою 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Санкція даної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Судом зловмисникам обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту. У ході досудового розслідування уже розпочатих проваджень працівники поліції перевіряють чоловіків на можливу причетність і до інших подібних злочинів на території міста Полтава.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 січня 2018, 14:33 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації