Вхід | Реєстрація

Бійці ДСНС врятували чоловіка, що провалився під кригу

Бійці ДСНС врятували чоловіка, що провалився під кригу

16 січня о 14:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на річці Ворскла, у районі 1-го міського пляжу чоловік провалився під лід.

Рятувальники, які прибули на виклик, встановили, що чоловік намагався скоротити шлях через річку. Першим крик про допомогу почув випадковий свідок, який і викликав рятувальників та до їх приїзду намагався самотужки, за допомогою підручних засобів врятувати чоловіка. 

 

Бійці ДСНС за допомогою рятувального круга та мотузки витягли постраждалого із крижаної пастки та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Для надання допомоги залучалися 5 чоловік особового складу 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 1 одиниця техніки.

Врятованого із попереднім діагнозом загальне переохолодження було доставлено до 2-ї міської клінічної лікарні.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 січня 2018, 10:18 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації