Вхід | Реєстрація

У області вирощується необхідна кількість малька для зариблення місцевих водойм

У області вирощується необхідна кількість малька для зариблення місцевих водойм

Минулого тижня в Департаменті агропромислового розвитку Полтавської облдержадміністрації відбулась нарада з орендарями водних об’єктів, які здійснюють свою діяльність в режимі спеціальних товарних господарств (СТРГ) з питань нарощення виробництва товарної риби, рівня зариблення та  надання звітності щодо вилову та вирощування водних біоресурсів в орендованих об’єктах.

Учасники заходу розглянули питання дотримання норм та вимог «Інструкції про порядок здійснення штучного розведення, вирощування риби, інших водних живих ресурсів та їх використання в спеціальних товарних рибних господарствах» та обговорили проблемні питання зариблення орендованих об’єктів і реалізації вирощеного зарибку та реєстрації спеціальної техніки. Зараз в області вирощується необхідна частка рибопосадкового матеріалу для забезпечення зариблення водойм області.

Також орендарі були ознайомлені з напрямом підтримки рибного господарства, передбаченим Програмою розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2020 року, яка в даний час діє в області.

Крім того, було обговорено питання приведення у відповідність до норм чинного законодавства діючих договорів оренди земельних ділянок водного фонду та оренди водних об'єктів в частині перерахунку розміру орендної плати згідно нормативній грошовій оцінці земельних ділянок та Методики визначення розміру плати за надані в оренду водні об'єкти, а також продовження терміну дії режиму спеціального товарного господарства.


Автор: Прес-служба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 січня 2018, 12:41 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації