Вхід | Реєстрація

Вихованці Кременчуцької виховної колонії отримали сертифікати

Вихованці Кременчуцької виховної колонії отримали сертифікати

22 січня 2018 року вихованці державної установи «Кременчуцька виховна колонія» отримали сертифікати за результатами навчання та участі у семінарі «Шлях до щастя».

Протягом кількох місяців хлопці відвідували профілактичні заняття в рамках програми «Шлях до щастя», які на постійній основі в колонії проводить волонтер Всеукраїнської громадської організації «Кримінон-Надія» Оксана Сова. Юнаки із зацікавленістю слухали лекції та переглядали відеофільми, спрямовані на позитивні зміни особистостей, на виховання любові і поваги до рідних і близьких, на профілактику кримінальної поведінки. Підлітки дізнавалися про пріоритетні напрямки власної поведінки, яка може привести до щастя. За результатами у святковій атмосфері активні учасники отримали сертифікати.

Начальник колонії Олександр Сайко привітав вихованців та побажав аби юнаки завжди залишались щасливими у своїх родинах, із своїми рідними та близькими, будували в подальшому свій життєвий шлях без порушень законів України.


Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації