Вхід | Реєстрація

Оперативники Лубенщини встановили особу серійного крадія

Оперативники Лубенщини встановили особу серійного крадія

Протягом останніх чотирьох місяців у Лубнах та Лубенському районі зареєстровано серію крадіжок, поєднаних із проникненням до помешкань та приміщень місцевих жителів.

Невідомий, різними способами проникав до приватного житла та інших приміщень та скоював крадіжки. Крадій забирав усе, що потрапляло під руки - побутову, комп’ютерну техніку, акумулятори, робочі інструменти, рибацьке приладдя та навіть ікони.

«Проведненими пошуковими заходами працівникам поліції вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини місцевий мешканець, - повідомив начальник відділу поліції Євгеній Бондаренко. - Крадені речі чоловік продавав, а виручені кошти витрачав на власні потреби".

Наразі поліцейськими встановлено причетність зловмисника до близько двадцяти крадіжок, поєднаних із проникненням до приміщень. За всіма фактами триває досудове розслідування у відкритих кримінальних провадженнях.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 січня 2018, 11:36 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації