Вхід | Реєстрація

Рахунки Кобеляцького відділу освіти не «заморожені»

Рахунки Кобеляцького відділу освіти не «заморожені»

24 січня 2018 року на сайті інформаційного ресурсу «Полтавщина» зявилося повідомлення про результати перевірки фахівцями Державної аудиторської служби, що була проведена у відділі освіти Кобеляцької РДА. При цьому журналісти посилалися на офіційне повідомлення контролюючої служби розміщене на відповідному сайті.

В публікації йшлося про фінансові порушення в роботі відділу освіти, що призвели до втрат у сумі 267 тисяч гривень. Нібито через це аудитори «заморозили» рахунки цієї установи. А матеріали перевірки були передані в Головне управління Нацполіції Полтавської області.

Голова Кобеляцької РДА Таміла Шевченко із якою співробітники «ЕХО» зв’язалися ввечері 24 січня назвала інформацію розповсюджену інформагентством такою, що не відповідає дійсності. Вона заявила, що рахунки відділу освіти, котрий є підрозділом РДА працюють у нормальному режимі.

У свою чергу Наталія Масич,головний спеціаліст відділу освіти Кобеляцької РДА підтвердила, що до 23 січня 2018 року спец рахунок установи був «заморожений». По всіх інших рахунках бюджетні кошти проходили у звичайному робочому режимі. Педагоги вчасно отримали аванс, були оплачені комунальні платежі. Щодо результатів роботи аудиторів і виявлених ними порушень, Наталія Масич пояснила, що всі недоліки були усунуті ще в ході перевірки.

Більш детально про цю пікантну ситуацію читайте в «ЕХО» № 5.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2018, 15:13 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації