Вхід | Реєстрація

У Біликах збираються провести капремонт артсвердловини

У Біликах збираються провести капремонт артсвердловини

У селищному бюджеті прийнятому на 2018 рік депутати передбачили виділення 600 тисяч гривень на капітальний ремонт артсвердловини в мікрорайоні Поділ. Місцевій владі поки що не вдалося домовитися із керівництвом комплексу «Сільські традиції» про експлуатацію свердловини пробуреної коштом підприємства. Кріт того у Біликах планують на півмільйона відремонтувати доріг, відкрити тренажерний зал та встановити спортивно-розважальний майданчик біля музичної школи.

Крім того у поточному році селищна влада при сприянні цукрового заводу розпочне проект по реконструкції занедбаної будівлі під майбутній дитсадок. Роботи планують провести за два роки.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2018, 10:15 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації