Вхід | Реєстрація

Смертельна бійка у Пристанційному

Смертельна бійка у Пристанційному

Тиждень у Новосанжарському районі минув без крадіжок. Натомість, серед шести порушених кримінальних справ одна — за тяжкою статтею: мешканець Пристанційного після застілля руками забив свого знайомого до смерті.

За тиждень новосанжарські поліцейські отримали 70 повідомлень і заяв, з яких за шістьма порушили кримінальні справи.

17 січня із села Пристанційне надійшло повідомлення про скоєння вбивства. 43‑річний місцевий житель сам зателефонував до поліції та повідомив, що наніс тілесні ушкодження знайомому, який не подає ознак життя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували усі обставини трагедії.

Того вечора 43‑річний господар та його 47‑річний гість разом розпивали спиртні напої. Почали сваритися і господар будинку вирішив переконати гостя за допомогою кулаків. Бив доти, доки знайомий не затих. Як з’ясувала потім судмедекспертиза, смерть настала від асфіксії внаслідок перелому кісток носа та захлинання кров’ю. Господаря будинку спочатку затримали, а потім і заарештували до вироку суду, який визначить міру покарання за ушкодження, що призвели до смерті.

За тиждень стався у районі один випадок шахрайства. До 20‑річного жителя Клюсівки зателефонували на мобільний, представились службою охорони «Ощадбанку» і запропонували встановити «другий рівень захисту» на банківську картку. Молодий чоловік продиктував шахраям дані свого карткового рахунку і незабаром дізнався, що з картки зняли 1948 гривень.

Також за минулий тиждень сталася одна аварія за участю мешканців Нових Санжар та Кобеляк. На трасі Полтава — Олександрія, неподалік села Бондури, зіткнулися автомобіль «Чері-Амулет» під керуванням новосанжарця та «Ланос» під керуванням мешканця Кобеляк, який рухався у зустрічному напрямку. У ДТП постраждала пасажирка «Ланосу», яка відмовилася від госпіталізації.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 січня 2018, 14:51 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації