Вхід | Реєстрація

«Дзвінкі голоси» знову лунають

«Дзвінкі голоси» знову лунають

У цьогорічному сезоні дитячого вокального конкурсу «Дзвінкі голоси» за перемогу змагатимуться учасники із Новосанжарського, Кобеляцького та Карлівського районів.

Нагадаємо, у минулому році організатори конкурсу дали дітям можливість перепочити і провели експериментальний сезон «Дзвінкі голоси. Батьки». У 2018‑му році «Дзвінкі» повернулися вже до звичного формату — пошуку та розкриття юних вокальних талантів. І 20 січня у Руденківці провели відбір серед претендентів на участь у цьогорічному конкурсі.

Свої заявки подали понад два десятки учасників. Після прослуховування оргкомітет конкурсу відібрав серед них п’ятнадцятьох, які змагатимуться за перемогу у двох вікових групах.

У молодшій групі виступатимуть сім учасників: Матвій Козловський (Нові Санжари), Андрій Маслюк (Нові Санжари), Анна Кібенко (Руденківка), Анна Почеп (Богданівка), Лея Черненко (Дубина), Світлана Мостова (Руденківка), Анна Койло (Руденківка).

У старшій групі співатимуть: Софія Дейнека (Кунівка, Кобеляцький район), Катерина Геня (Перегонівка, Кобеляцький район), Аріана Великородна (Карлівка), Вероніка Мороз (Нові Санжари), Анастасія Двугрошева (Білики), Дар’я Трипуз (Руденківка), Анастасія Пузаненко (Нові Санжари) та Тетяна Перева (Малий Кобелячок).

Конкурсні дні «Дзвінких голосів» пройдуть 2 та 9 лютого у актовому залі Руденківської школи. Початок концертів — о 16:00. Гала-концерт відбудеться 23 лютого на сцені Центру культури та дозвілля у Нових Санжарах.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Vlada82 / 31 січня 2018, 12:07
Молодці, що проводите такий конкурс. Удачі всім!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації