Вхід | Реєстрація

Змагання до Дня Соборності

Змагання до Дня Соборності

Вже другий рік поспіль  до Дня Соборності в Кобеляцькій районній станції юних туристів проводяться змагання із вправності у в’язанні туристських вузлів.

День Соборності – свято України, яке відзначають щороку в річницю проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Акт Злуки зафіксував об’єднання усіх  українських земельних в єдину, незалежну, соборну державу. У туристській справі є змагання із в’язання вузлів для з’єднання лінійних матеріалів. Вузли  допомагають єднати в одне ціле, сприяють міцності та впевненості у безпеці. Тому, до  Дня Соборності якнайкраще підходять змагання із в’язання туристських вузлів. Метою змагань також було підвищення технічної та тактичної майстерності дітей із в’язання вузлів та їх застосування у різних ситуаціях.

Всього у змаганнях взяли участь 37 гуртківців райСЮТур, які представляли Кобеляцькі НВК №1, зош №2 та зош №3, Василівську, Красненську школи та Бутенківський і Білицький опорні заклади. Необхідно було у найкоротший термін правильно згідно Настанов про проведення туристських змагань зав’язати  12 вузлів. У середній віковій групі перемогла Брославська Руслана (Кобеляцька школа №3), на другому місці Митько Дар’я (Кобеляцький НВК№1), на третьому – Захарченко Юрій (Кобеляцька  школа №3). Перемогу у старшій віковій групі виборола Штриньова Євгенія (Кобеляцька школа №2), призерами стали: Письменна Каріна (Кобеляцька школа №2) та Трусько Ростислав (Красненська школа).


Автор: Кобеляцька районна станція юних туристів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2018, 19:32 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації