Вхід | Реєстрація

З Днем закоханих кобелячан вітатиме Натаніка

З Днем закоханих кобелячан вітатиме Натаніка

У середу, під час сесійного засідання Кобеляцької міської ради, голова міськради Олександр Копелець повідомив присутнім, що 12 лютого у райцентрі виступить співачка Натаніка. Згідно з продемонстрованою очільником міськради рекламною афішею концерт співачки відбудеться в районному Центрі культури та дозвілля о 18:00 та буде присвячений Дню закоханих.

Олександр Копелець попередив депутатів, що виступ Натаніки оплачує міська рада. Усі бажаючі можуть взяти білети у приймальні міського голови.

На самій сесії депутати виділили 45.000 грн. на проведення концертної програми до 8 березня. Міський голова попередив, що не визначився з артистами, які виступатимуть на цьому заході. І якщо із цієї суми кошти залишаться то вони повернуться в міський бюджет, та будуть використані в інших статтях видатків. Можна припустити, що виступ Натаніки оплатять саме з виділеної суми, оскільки попередньо жодних коштів на концерти не виділяли. Узагалі, на рекламній афіші розміщений напис: «Під патронатом кобеляцького міського голови Олександра Копельця». Можна подумати, що Олександр Олександрович оплатив цей виступ з власної кишені.

Як розповіла директор Центру культури Тетяна Гуєвська, міська рада попередньо домовилася із районною про цей захід. Також керівник установи додала, що 14 лютого о 20:00 в РЦКД відбудеться дискотека 80-90-х. Вхід – 20 гривень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Zorn / 27 січня 2018, 10:09
Шановні депутати Кобеляцької міської ради! У нас що не день то відзначаємо якесь свято. І якщо ви будете тринькати гроші на заїзжих артистів до всіляких свят то міська казна швидко спорожніє. Пропоную фінансувати лише День міста Кобеляки. Загальноміський масовий захід, концертом на якому насолоджуються тисячі містян. У РЦКД максимум може поміститися 540 чоловік. На Іванцових було і того менше.

А до свят нехай дають концерти місцеві артисти. У РЦКД два поверхи лише штатних працівників , плюс аматори, яким тільки дай на сцені засвітитися. Ще є музична школа. Нехай до 8 Березня дітки вітають матусь, сестричок, бабусь своїми талановитими вистувпами. А Будинок дитячої творчості. Вони такі концерти готують куди там всяким заїзжим заробітчанам. Бюджет взагалі не повинен платить гонорари. Не суперечу, коли фермери скинулись на своє професійне свято тай запросили дійсно зірок естради. Хто хоч міг зайти в зал і безплатно подивитись концерт
2. КАМаз / 27 січня 2018, 16:29
Шановний, вам не зрозуміти пахана, на місцевих аматорах та музиках пахан не отримає відката, а тут пропіарився і відкат отримав от і все! А по поводу депутатів не смішіть, де ви їх бачили стадо ішаків які махають головою як скаже пахан! На останній сесії подарували у власність пахану 2га землі на території міста і все гуд!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації