Вхід | Реєстрація

Забави юних козачат

Забави юних козачат

До Дня пам’яті Героїв Крут в спорзалі Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру працівниками райСЮТур була проведена гра «Забави юних козачат», участь в якій взяли команди-рої «Відважні козаки» (НВК №1),  «Воїни добра» ( НРЦ) та «Покрівські козачата» (школа №3).

Спочатку учасники змагань вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих захисників Вітчизни. Далі кожна команда-рій змагалися за звання справжніх козачат.  Школярі проходили на швидкість дистанції  різними способами, стріляли з лука, переправлялися через уявні перешкоди, вражали шаблями мнимих ворогів, віджималися від підлоги, збивали м’ячем  кеглі, готували продукти для приготування козацьких страв. Усі команди-рої успішно справилися із завданнями турніру та відважно подолали перешкоди на своєму  шляху  становлення справжніми юними козачатами. Але турнір носив змагальний характер,  а шановні члени журі оцінювали швидкість та якість виконання завдань. Тому, за підсумками змагань,  перемогу в турнірі отримали «Воїни добра», на другому місці  «Покрівські козачата», на третьому команда – рій «Відважні козаки».  Команди-рої нагороджені грамотами відділу освіти райдержадміністрації.


Автор: Кобеляцька районна станція юних туристів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2018, 13:30 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації