Вхід | Реєстрація

У Полтаві один п’яний водій спричинив ДТП, а автомобіль другого був у розшуці

У Полтаві один п’яний водій спричинив ДТП, а автомобіль другого був у розшуці

Двох водіїв у стані сп'яніння виявили патрульні минулої ночі: один з них втрапив в ДТП, а автомобіль іншого перебував у розшуку

Про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Героїв Ато патрульним повідомили учора, близько 22-ї години вечора.

На місці інспектори побачили автомобілі Renault Kangoo та Volkswagen LT 28 із характерними механічними пошкодженнями. Поліцейські переконались, що ніхто з учасників пригоди не постраждав, і розпочали встановлення обставин події. Охоронці порядку з’ясували, що водій Renault під час руху не дотримався безпечних швидкості та інтервалу й скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen. Також під час спілкування інспектори помітили у винуватця ДТП ознаки алкогольного сп’яніння.

Кермувальнику запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, але він відмовилася у присутності свідків. На 31-річного громадянина було складено адміністративні матеріали за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння) та ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що спричинило ДТП).

Інший випадок стався на вулиці Монастирській. Близько 3-ї години ночі, патрульні помітили спрацювання системи «Рубіж» на автомобіль LEXUS is 250 як такий, що розшукується органами Державної виконавчої служби. Інспектори зупинили транспортний засіб.

При спілкуванні із водієм поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти тест на алкоголь, втім 29-річний полтавець у встановленому законом порядку відмовився проходити огляд.

На водія було складено адмінпротокол за керування у нетверезому стані, а автомобіль супроводили на штрафмайданчик.


Автор: Патрульна поліція Полтави


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 січня 2018, 11:58 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації