Вхід | Реєстрація

У Оржицькій ЦРЛ встановили сучасне обладнання

У Оржицькій ЦРЛ встановили сучасне обладнання

У центральній районній лікарні Оржиці встановили сучасне медичне обладнання: нову стоматологічну установку з кріслом і апарат штучної вентиляції легенів.

На закупівлю стоматологічного обладнання витрачено 146 тис. грн коштів державної субвенції, яку для громади залучив народний депутат Костянтин Іщейкін. «Нове обладнання не лише значно покращило умови роботи лікарів-стоматологів, а й дозволяє успішно, сучасними методами виконувати діагностику та лікувати стоматологічні захворювання», - наголосила головний лікар Наталія Ковтун. За її словами, з нового року пацієнтів обслуговують вже на новій установці.

Також за кошти державної субвенції було придбано рухому підставку та зволожувач до апарату штучної вентиляції легенів у палату інтенсивної терапії Оржицької ЦРЛ. Система життєзабезпечення людини  призначена для тривалої штучної вентиляції у дорослих і дітей, старше 6 років, що перебувають у важких станах. Вартість обладнання - 53 тис. грн.


Автор: Прес-служба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 січня 2018, 13:52 | Оржиця | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації