Вхід | Реєстрація

Круглий стіл відбувся для підлітків Кременчуцької виховної колонії

Круглий стіл відбувся для підлітків  Кременчуцької виховної колонії

1 лютого 2018 року для вихованців державної установи «Кременчуцька виховна колонія» відбувся Круглий стіл запитань та відповідей на тему «Підготовка вихованців до звільнення. Перші кроки після звільнення».

Зустріч відбулась в рамках Школи підготовки вихованців до звільнення.  До установи завітали представники спостережної комісії Кременчуцької міської ради, Автозаводського районного відділу у м. Кременчуці управління державної міграційної служби України в Полтавській області, Кременчуцького відділення поліції Головного управління національної поліції в Полтавській області, Крюківського районного сектору Кременчуцького міськрайонного відділу з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги, служби у справах дітей Автозаводської районної адміністрації виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, Кременчуцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості. Під час спілкування розглядались найбільш актуальні питання, які виникають у підлітків після звільнення. Юнаки дізналися більше про права осіб, які звільняються з місць позбавлення волі. Про алгоритм своїх дій аби знову не потрапити в місця позбавлення волі.  Фахівці ознайомили хлопців з переліком державних та громадських організацій, які можуть захистити їх права після звільнення з колонії та довели повноваження організацій за відповідними напрямками. Вихованці також мали можливість задавати питання в індивідуальному порядку. Наприкінці зустрічі 8 вихованців отримали найважливіший документ – паспорт громадянина України. Для гостей провели екскурсію та показали творчі надбання хлопців.

Начальник колонії Олександр Сайко зазначив, що запрошені надали хлопцям аргументовані та змістовні відповіді. Роз’яснили  шляхи вирішення актуальних питань та розробили алгоритм поведінки вихованців після звільнення. 


Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2018, 17:48 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації