Вхід | Реєстрація

Саші Бражку вручили приз «Найталановитіша дитина»

Саші Бражку вручили приз «Найталановитіша дитина»

Юний кобеляцький вокаліст успішно виступив на пісенному фестивалі «Яскраві діти України», що проходив у Полтаві.

Фестиваль «Яскраві діти України» спочатку проходив у форматі конкурсу театрального, художнього і танцювального жанрів. У цьому році був проведений огляд і юних вокалістів. Засновником і меценатом заходу є народний депутат України Костянтин Жеваго. Про рівень фестивалю свідчить склад журі. До нього входять такі відомі артисти, як Тарас Петриненко. Ніна Матвієнко, Юрій Рибчинський, Руслан Квінта, фіналістка «Голосу України» Віра Кекелія.

У конкурсі, фінал якого відбувся 24–27 січня у Полтавському міському Будинку культури, взяли участь талановиті вокалісти із усієї області. Спочатку був проведений попередній відбір учасників, один із етапів якого відбувався у Кобеляках. За рішенням журі до фіналу запросили учня міської школи № 2 Олександра Бражка.

Саша вже мав досвід виступів на обласній сцені. Та цього разу йому довелося співати у супроводі справжнього естрадного оркестру. Юний конкурсант говорить, що із оркестром виступати приємніше. Професійні музиканти миттєво підлаштовуються під стиль співака. Тим більше, що київським музикам дуже сподобалася пісня «Баяніст», яку виконував юний кобелячанин.

У фінальній частині фестивалю «Яскраві діти України» брали участь 32 юних вокалісти. Сам конкурс розпочався о 15 годині. Підведення підсумків було призначене на 20‑ту. Спочатку нагородили дипломами всіх конкурсантів, потім оголосили імена призерів у всіх вікових категоріях. Прізвища Бражко довго не називали. Аж ось на сцену вийшла співзасновник громадської організації «Яскраві діти України» Рімма Шаповалова. Вона повідомила, що за рішенням журі та представника Президента України у Верховній Раді Ірини Луценко, юний кобелячанин Олександр Бражко отримав титул «Найталановитіша дитина». Фактично до абсолютної перемоги і Гран-прі Саші залишався лише один крок. До речі, перемогла дівчинка із Кременчука.

Як додаток до почесного титулу Саша Бражко отримав диплом, кубок та синтезатор «Ямаха». Хлопчик одразу пожартував, звертаючись до батьків:

— Такий інструмент ви б мені на зарплату не купили б.

Розповідаючи про свою участь у конкурсі, Саша Бражко попрохав через газету подякувати своїм батькам, родичам, знайомим, однокласникам і вчителям, а також педагогу з вокалу Варварі Дядюрі. Без їх різнобічної підтримки його успіх не був би можливим.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації