Вхід | Реєстрація

Новосанжарські футболісти не поступаються полтавським

Новосанжарські футболісти не поступаються полтавським

У рамках підготовки до чемпіонату ДЮФЛ серед дітей 2009–2010 років народження юні футболісти Новосанжарської ДЮСШ провели три товариські зустрічі з командами з Полтави: «Молодь» та «Золотий Орел».

Із командою «Молодь» зіграли чотири тайми по 25 хвилин з результатом 9:9. Гру організував тренер-викладач з футболу Сергій Сліжевський. У цьому поєдинку Ілля Святелик забив 5 голів, Максим Погрібняк — 2 , по голу — Іван В’язовченко та Костянтин Якуба.

Наступним суперником став приватний клуб «Золотий Орел» (Полтава). Спортсмени 2008–2009 років народження зіграли 2 тайми по 25 хвилин з перемогою наших футболістів із рахунком 2:1 (голи забили Максим Погрібняк та Іван В’язовченко). Зустріч хлопців 2010 року народження завершилась унічию, 1:1 (гол забив Андрій Кіяшко).

Адміністрація ДЮСШ та тренер-викладач Сергій Сліжевський висловлюють вдячність батькам, які допомогли провести цю зустріч і організували транспорт та підтримку юним футболістам.


Автор: Юрій Стрюк, директор Новосанжарської ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації