Вхід | Реєстрація

Країну рухає вперед… субсидія!

Країну рухає вперед… субсидія!

26 січня у Центрі культури та дозвілля відбулася фінальні гра районного конкурсу серед шкільних команд КВН. Глядачів смішили жартами учні з Нехворощі, Пристанційного та Нових Санжар. А перемогла у підсумку новосанжарська команда «Браво».

Цього року у фінальній частині виступають лише три команди: «Браво» із Нових Санжар, «Джентльмени» із Пристанційного та «Страйк» із Нехворощі. Усі три команди демонструють властивий їм стиль. Новосанжарці з «Браво» багато танцюють, співають і дуже гучно вигукують жарти у мікрофон. Пристанційнівські «Джентльмени» зосереджуються на простому гуморі, а публіку підкуповують невимушеною поведінкою на сцені та соціальними жартами на кшталт:

— Субсидія рухає країну вперед!

Квнщики із Нехворощі — традиційно зібрані та серйозні. Жартують не надто смішно, натомість щиро зізнаються, що приїхали не за першим місцем, а за тортом.

Після першого конкурсу лідером одразу ж стає «Браво», якому усі судді синхронно показують «7» балів. Суперникам новосанжарців підіймають «шістки» та «п’ятірки». І навіть відверто невдалий виступ «Браво» у розминці не скидає команду з першого місця. До речі, у другому конкурсі команди демонструють глядачам ще й відеоролики про неіснуючі види спорту. Якщо «Джентльмени» обмежуються нехай смішною, але запозиченою нарізкою інтернет-приколів, то і «Браво», і «Страйк» свої відео знімають самостійно. У новосанжарців воно виходить дещо агресивним, але смішним, а у нехворощан — доволі простим за сюжетом, але кумедним у деяких кадрах.

У фінальному конкурсі команди розважаються, як можуть. «Браво» нещадно ганяє по сцені учителів, яких залучають до деяких сценок, співає кавери відомих хітів і жартує з телевізійних шоу. «Страйк» відтворює танець відомих артистів із «Загорецької» на «Лізі сміху». А «Джентльмени» беруть акторською грою свого капітана в образі Олега Ляшка, який чомусь називає глядачів «сміхуяками». Не забувають «Джентльмени» і про соціальну складову. І у сценці про собаку, яка не хоче виконувати команду «апорт», видають:

— Асоціація собак України! Ми — проти апортів!

У фінальному конкурсі «Браво» та «Джентльмени» синхронно отримують найвищі бали. Але оскільки новосанжарці мали чималу перевагу ще після першого конкурсу, вони перемагають і поїдуть на зональні обласні змагання КВН. «Джентльмени» фінішують другими. «Страйку» справді дістається торт за третє місце.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації