Вхід | Реєстрація

Участь екскурсоводів шкільних музеїв у конкурсі

Участь екскурсоводів шкільних музеїв у  конкурсі

30-31 січня 2018 року Полтавським обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді був проведений очний етап обласного туру Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу». Цей захід проходив з метою виховання у дітей та молоді любові до рідного краю, бережливого ставлення до історії, духовної спадщини українського народ; залучення учнівської молоді до туристсько-краєзнавчої, пошуково-дослідницької та екскурсійної роботи; розвитку музейної справи у освітніх закладах. У конкурсі «Край, в якому я живу» брали участь юні екскурсоводи, які представляли музеї військово-історичного та літературного профілів, історії населеного пункту.

Приємно, що  після заочного етапу обласного туру, коли екскурсоводи представляли  електронні та паперові варіанти презентацій музеїв та проведення екскурсій, на очний етап з Кобеляцького району було запрошено активістів музейної справи із чотирьох шкіл. В Полтаві  екскурсійну майстерність демонстрували учні з Білицької №2, Іванівської, Кобеляцької №2 та Лебединської шкіл. Найкращим став виступ Антонюк Діани, учениці 8 класу філії «Білицька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №2 опорного закладу «Білицька  загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів №1», яка  в секції «Музеї історії населеного пункту» виборола  призове третє місце. Дякуючи допомозі та підтримці керівника музею цієї школи Ковтун Людмили Гаврилівни Діана зуміла достойно представити шкільний музей та на високому рівні провести екскурсію. Наказом Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Антонюк Діана та Ковтун Л.Г. нагороджені грамотами.


Автор: Кобеляцька районна станція юних туристів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації