Вхід | Реєстрація

М’які меблі – найважливіша складова інтер’єру

М’які меблі – найважливіша складова інтер’єру

М'які меблі – найважливіша складова інтер'єру. Вона служить ефектною прикрасою будь-якого приміщення, створює затишну атмосферу і забезпечує комфортний відпочинок всім членам сім'ї. Дана категорія меблів представлена на вітчизняному ринку величезною кількістю безліччю найменувань.

Як зорієнтуватися в різноманітті каталогу м'яких меблів https://www.mebelok.com/uk-ua/mjaki-mebli/ і придбати її, яка б повною мірою відповідала Вашим вимогам, розповіли експерти інтернет-магазину МебельОк.

Основні елементи конструкції

Конструкція будь-якого меблевого виробу з цієї категорії складається з каркаса і м'якого наповнення, покритого тканиною або шкірою. Більшою надійністю має каркас, виконаний з дерева або металу.

Основу наповнення становить пружинний блок, щільний пінополіуретан або комбінація цих матеріалів. Пружинний блок Боннель або система незалежних пружин Pocket Spring використовуються найчастіше у розкладних моделях диванів для додання спальному місцю ортопедичних властивостей. В якості додаткових настилів застосовуються матеріали, що володіють яскраво вираженими жорстко-пружними властивостями: синтепон та інші. Жорсткі настили служать ізолюючим прошарком для пружинного блоку, підвищуючи його стійкість до навантажень і продовжуючи термін служби виробу.

Класифікація м'яких меблів

За складом наповнювачів всі м'які меблі класифікуються на дві великі групи: пружинна; безпружинна. В залежності від конструктивних особливостей, слід виділити декілька основних видів:

  • диван;
  • крісло;
  • кушетка;
  • тахта,
  • софа,
  • оттоманка;
  • туф, банкетка.

Окрему категорію становлять безкаркасні м'які меблі, представляє собою чохол з міцної тканини, заповнений гранульованим пінополістиролом. Безкаркасні крісла і дивани в останні роки надзвичайно популярні як у дітей, так і дорослих. Така затребуваність обумовлена рядом причин:

  • оригінальний дизайн;
  • різноманіття форм і забарвлень;
  • зручність і ергономіка;
  • легка вага;
  • доступна ціна.

Диван – головний атрибут затишного інтер'єру

Даний вид меблів не тільки міцно увійшов в наше життя, але і завоював пріоритетне право на центральне місце практично в будь-якому приміщенні – у вітальні, дитячій, кабінеті, передпокої і навіть на кухні. Дивани з вбудованим ортопедичним матрацом склали гідну альтернативу ліжок, претендуючи зайняти їх місце в спальні. Моделі, оснащені зручними і простими у використанні механізмами трансформації, мають важливу перевагу перед ліжками - вони ефективно економлять простір! Володіючи меншими габаритами, вони набагато функціональніші: оснащені місткими внутрішніми порожнинами для зберігання білизни, вбудованими поличками, нішами, підсвічуванням, кавовим столиком, баром і т. д.

Асортимент диванів на меблевому ринку налічує величезну кількість моделей, що представляють різні стилі та напрямки дизайну. Хтось віддає перевагу класичні моделі з пишними формами та безліччю декоративних подушок, хтось- строгі прямолінійні, оснащені вбудованими нішами і полицями для книг. Всі вони мають різний дизайн, але об'єднує їх одне – високий комфорт.


Автор: Віктор Бабаєв
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2018, 13:39 | Полтавщина | Суспільство
1. paveldy / 23 березня 2018, 01:37
Я полностью согласен с тем, что мягкая мебель - один из самых важных элементов интерьера и создания уюта. Мне в этом плане помог магазин Мебельок. Ещё очень нужно правильно подбирать в цвет и размер комнаты, иначе все старания и вложенные деньги будут потрачены впустую.
2. avatar2009 / 26 листопада 2018, 10:07
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації