Вхід | Реєстрація

Поліцейські затримали чоловіка коли той намагався викрасти дорожнє огородження

Поліцейські затримали чоловіка коли той намагався викрасти дорожнє огородження

Подія сталася у Миргороді. Під час маршруту патрулювання наряд поліції охорони помітили поблизу мосту через річку Хорол автомобіль із відкритим багажником, а поруч – чоловіка. 

Зупинившись для перевірки, поліцейські виявили у багажному відсіку автівки металевий трос з кріпленнями, який встановлюється на дорожніх огородженнях, та пилку по металу. На узбіччі поряд з авто бар’єрне тросове огородження виявилось відсутнім.

Про дану подію негайно повідомили Миргородський відділ поліції.

Слідчо-оперативною групою встановлено особи чоловіків – ним виявився 33-річний раніше судимий місцевий житель. Громадянина доставили до Миргородського відділу поліції для встановлення всіх обставин. 

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого  статтею 15 та частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.


Автор: Управління поліції охорони в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого 2018, 11:15 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації