Вхід | Реєстрація

Кадастрові реєстратори Полтавської області опрацювали більше 7 тисяч звернень громадян

Кадастрові реєстратори Полтавської області опрацювали більше 7 тисяч звернень громадян

З початку поточного року фахівці Держгеокадастру у Полтавській області розглянули і опрацювали 7379 звернень громадян з питань ведення Державного земельного кадастру.

Це становить 86% від загальної кількості заяв про реєстрацію земельних ділянок, надання витягів із Державного земельного кадастру про земельну ділянку, викопіювань з кадастрової карти (плану), а також надання довідок, що містять узагальнену інформацію про землі та виправлення технічних помилок у відомостях Державного земельного кадастру, які допущено не з вини органу, що здійснює його ведення.

Найбільшу кількість звернень про реєстрацію земельних ділянок за цей період розглянули спеціалісти у Полтавському - 323, Миргородському - 245, Кременчуцькому – 212, Кобеляцькому – 199 районах Полтавської області.

Максимальну кількість витягів із Державного земельного кадастру видали фахівці у Семенівському - 279, Зіньківському - 235, Полтавському – 210, Машівському – 199 районах Полтавської області.

 

Довідково:

Державний земельний кадастр – це єдина державна геоінформаційна система відомостей про землі, розташовані в межах державного кордону України, їх цільове призначення та  обмеження у використанні. Кадастр містить дані про кількісну та якісну характеристику земель, їх оцінку, розподіл між власниками та користувачами.

Система Державного земельного кадастру дає можливість оперативно отримувати необхідну інформацію про земельні ділянки на всій території України. Відомості до цієї бази даних вносяться, перевіряються, систематизуються та впорядковуються за єдиними, чітко визначеними правилами. Завдяки використанню при адмініструванні Державного земельного кадастру сучасних інформаційних технологій, відомості про землі є доступними як фахівцям, що працюють в сфері земельних відносин, так і зовнішнім користувачам, коло яких буде розширюватись.


Автор: Прес-служба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2018, 12:14 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації