Вхід | Реєстрація

Представ Україну на Іграх нескорених

Представ Україну на Іграх нескорених

У 2018 році збірна команду Україна вдруге прийме участь в міжнародних спортивних змаганнях «Ігри Нескорених» серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час виконання службових обов’язків.

15 учасників нашої збірної представлятимуть Україну на міжнародних Іграх Нескорених, що пройдуть 20-27 жовтня у Сіднеї в Австралії. Змагання пройдуть у таких дисциплінах: стрільба з луку, атлетика, веслування на тренажерах, екстремальне керування автомобілем, пауерліфтінг, велоспорт на шосе, регата, вітрильний спорт, волейбол сидячи, плавання, баскетбол у візках, регбі у візках.

Реєстрація заявки на відкриті спортивні тестування для визначення учасників змагань є обов’язковим для всіх бажаючих стати членами збірної України у Іграх Нескорених. Збір заявок на відкриті спортивні тестування триватиме до 25 лютого. Тестування відбудуться по регіонам - у Львові, Одесі та Києві відповідно 10, 17 та 24 березня, а 12-13 травня пройдуть Національні Ігри нескорених у Києві, після яких буде сформована національна збірна команда України.

Бажаючи можуть звертатися до Козельщинського РВК для реєстрації заявки на участь у змаганнях. Зареєструватися також можна за посиланням – https://invictusgames.in.ua/become-a-sportsman


Автор: Віктор КРУК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2018, 10:18 | Козельщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації