Вхід | Реєстрація

Гурт «Zміна Dекорацій» заспівав для школярів

Гурт «Zміна Dекорацій» заспівав для школярів

31 січня музичний гурт виступив для вихованців Кобеляцької школи-інтернату.

Гурт «Zміна Dекорацій» добре відомий у Кобеляцькому районі. До його складу входять талановиті й обдаровані кобелячани: Олександр Климань, Віктор Кльоз, Ольга та Олександр Тітаренки. Вони завжди грають наживо і виконують власні пісні.

Завдяки старанням Олександра Тітаренка і його товариша Костянтина Лашка, щорічно в Кобеляках проходить концерт, у якому беруть участь місцеві й полтавські музиканти.

І не дивлячись на те, що учасники гурту не завжди бувають у містечку, мають багато справ і обов’язків, вони продовжують складати пісні і писати музику. При можливості музиканти збираються разом, проводять репетиції, а потім,  не шкодуючи власного часу і фінансів, радують шанувальників своєї творчості відомими хітами і новими композиціями.

Минулої середи гурт «Zміна Dекорацій» виступив у Кобеляцькому навчально-реабілітаційному центрі. Як розповів Олександр Тітаренко, зіграти у освітньому закладі їх запросила педагог Любов Койнаш. Через постійну зайнятість тривалий час цей задум не вдавалося здійснити. Організацією виступу займались два Олександри — Тітаренко і Климань.

— На підготовку до концерту ми витратили майже чотири дні, — говорить Тітаренко. — Захід проходив у актовому залі будинку-інтернату. Конструкція сцени не дозволяла розмістити нам музичну апаратуру і світло. Тому довелось виточувати й майструвати різні кріплення і стійки, на які можна було б усе зафіксувати. У цьому нам, як завжди, допоміг Віктор Зацеркляний. Звуковий супровід гурту забезпечив Олександр Алексенко, частину музичної апаратури надав Костянтин Лашко, а Дмитро Галаган виконав роль художника зі світла.

— Ми не звикли халтурити під час виступів, — наголошує Олександр. — Для мене немає значення, хто знаходиться у залі, діти чи дорослі. Захід повинен відбуватися на належному рівні. А для такої аудиторії виступити потрібно якомога краще. Діти отримують на концерті перші враження, перші емоції. Тому наш виступ їм мав запам’ятатись.

Музикант зізнався, що трішки незвично було виступати перед такою юною аудиторією. Та діти не підробні у своїх емоціях. І якщо їм подобається, то вони відповідно й реагують. Тому протягом усього виступу юні глядачі гучно аплодували музикантам. Після концерту вони юрбились біля учасників гурту і прохали дати їм автографи.

— Дякую всім, хто долучився до проведення цього заходу. Без вашої допомоги цей виступ не відбувся б, — сказав Тітаренко.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації