Вхід | Реєстрація

«Обміняв» гроші на сувенірні 100 доларів

«Обміняв» гроші на сувенірні 100 доларів

За минулий тиждень до Новосанжарського відділення поліції надійшли 97 заяв та повідомлень. За 14‑ма з них були порушені кримінальні справи.

Так, за тиждень у районі сталося два випадки шахрайства. Один видався б надзвичайно смішним, якби в результаті шахрайських дій потерпілий не позбувся майже 3 тисяч гривень. Отже, 29 січня до поліцейських звернувся житель Драбинівки, який повідомив, що його обманув знайомий при обміні грошей. Чоловік за доволі вигідним курсом придбав у нього 100 доларів США. І все було б добре, якби купюра не виявилася… звичайним сувеніром. Тепер «жартівником» займається поліція.

Інший факт шахрайства стосувався покупки через мережу Інтернет. Житель Руденківки вирішив через сайт «Craft» купити старовинні монети і перерахував продавцю 1 510 гривень. Однак і гроші втратив, і монет не отримав.

Також за тиждень сталося п’ять випадків крадіжок. Так, у селі Дубина невідомий зірвав замок із дачі та викрав два холодильники, металеві речі та інше. Злочин розкрили «по гарячих слідах». Поліцейські з’ясували, що крадіжку скоїв раніше судимий житель Руденківки, 1982 року народження.

Ще одна крадіжка із дачі сталася у селі Давидівка. Із будинку після зламу замка винесли бензопилку, дві плити пічного опалення, інші металеві речі. Як з’ясували поліцейські, скоїв крадіжку житель села Лиман Перший, раніше судимий за аналогічний злочин. У Нових Санжарах із домогосподарства викрали циркулярку, трьохфазний двигун — всього речей на суму 4 000 гривень.

Із території будинку відпочинку «Ворскла» викрали каналізаційний люк та металеву трубу. Скоїв крадіжку житель Великих Солонців.

29 січня у Зачепилівці затримали кількох чоловіків, які випилювали дерева на території ботанічного заказника. Поліцейські нарахували 15 спиляних сосен. Наразі порушена кримінальна справа, триває слідство.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2018, 13:25 | Нові Cанжари | Кримінал
1. verona / 8 лютого 2018, 17:55
З будинку выдпочинку "Ворскла " викрали каналізаційний люк та металеву труб житель Великих Солонців.А що в Солонцях вже нічого красти, чи в Нових Санжарах уже самі не справляються красти з того будинку, що іногородні заїзжають. Вже все викрали, а поліція тільки спохватилась
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації