Вхід | Реєстрація

«Браво» перемогло у зональних іграх КВК

«Браво» перемогло у зональних іграх КВК

Команда із Нових Санжар стала кращою під час перших зональних обласних ігор команд КВК, які відбулися 2 лютого у Щербанях. Новосанжарці набрали найбільше балів у своїй зоні і тепер мають шанс на потрапляння до фіналу.

Суперниками команди «Браво» у зональних іграх стали представники Полтави, Полтавського, Решетилівського, Карлівського та Машівського районів. Команди змагалися у чотирьох конкурсах — презентація, біатлон, відео-конкурс та домашнє завданн. У підсумку, новосанжарці набрали найбільшу кількість — 16,6 бала і посіли перше місце у своїй підгрупі.

Проте, це ще не означає, що «Браво» автоматично потрапить до фіналу. Адже цього тижня мають відбутися ігри у ще трьох зонах. Ті команди, які наберуть найбільшу кількість балів, і стануть, зрештою, фіналістами.

Щоправда, Новосанжарська селищна рада, яка виступила одним із спонсорів команди, на своєму офіційному сайті вже авансом побажала команді перемоги у фіналі.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації