Вхід | Реєстрація

Протягом доби рятувальники відбуксирували 6 автомобілів

Протягом доби рятувальники відбуксирували 6 автомобілів

Протягом 13 лютого підрозділи Полтавського гарнізону ДСНС України залучались до ліквідації наслідків ускладнення погодних умов, зокрема відбуксирували у Гадяцькому, Зіньківському, Лубенському, Чорнухинському районах 1 легковий та 5 вантажних автомобілі, в яких перебувало 7 чоловік.

Так, 13 лютого о 13:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що автомобіль «WOLSVAGEN GOLF» в с. Шилівка Зіньківського району з’їхав у кювет та перекинувся на бік. Бійці ДСНС, які прибули на виклик, перевернули автомобіль на колеса та відбуксирували на узбіччя. Для надання допомоги залучалися 5 чоловік особового складу 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 1 одиниця техніки.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2018, 14:39 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації