Вхід | Реєстрація

Фото закоханої пари потрапило на біл-борд у центрі Нових Санжар

Фото закоханої пари потрапило на біл-борд у центрі Нових Санжар

Напередодні Дня Святого Валентина на біл-борді, що розміщений у центрі селища на Народній площі, з’явилося фото закоханої пари. На світлині тримаються за руки новосанжарці Костянтин та Лілія Сердюк. А потрапити на біл-борд їх фото змогло завдяки перемозі у конкурсі, який селищна рада провела напередодні 14-го лютого.

За умовами конкурсу учасники мали зробити фото на фоні малої архітектурної форми «Закохані серця», яка знаходиться у новосанжарському парку Перемоги та надіслати його на електронну адресу селищної ради. За підсумками конкурсу переможцями стала саме родина Сердюків.

Також перед Днем Святого Валентина працівники бригади із благоустрою селищної ради прикрасили вулиці Нових Санжар та Зачепилівки сотнею яскравих валетинок.

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2018, 16:00 | Нові Cанжари | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації