Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі рукоборці підтверджують своє лідерство

Кобеляцькі рукоборці підтверджують своє лідерство

На обласних змаганнях із армреслінгу збірна Кобеляцького району завоювала перше загальнокомандне місце.
Минулими вихідними в спортивному залі Полтавського кооперативного технікуму відбулися обласні змагання з армспорту серед дорослих та юніорів. У обласному центрі зібрались рукоборці з Кременчука, Козельщини, Решетилівки, Семенівки і Кобеляк. Полтаву представляли одразу два колективи. Загалом у змаганнях взяли участь майже 90 спортсменів.

Беззаперечним лідером стала збірна Кобеляцького району, яка в підсумку отримала перше загальнокомандне місце. До речі, честь нашого району захищали 21 спортсмен, яких до змагань готували Артем Письмак і Марина Левченко.

Як завжди, дуже вдало виступили кобеляцькі дівчата. Серед дорослих абсолютну перемогу здобули Марина Левченко і Ліна Деменко, серед юніорів — Людмила Деменко і Марина Шуліка. Високі результати показали Леся Варич, Яна Назарько, Катерина Скорик, Анна Зіоменко та Ліза Лісна.

Юнаки теж не пасли задніх. Достойно виступили Олег Ісаєнко, Вадим Козуб, Євген Курочка та Єгор Шевчук. Серед дорослої категорії призерами змагань стали Ігор Удовицький і Артем Письмак.

Як пояснив тренер кобеляцьких рукоборців, ці змагання стали відбірковим етапом до чемпіонату України. Дорослі спортсмени виступлять на всеукраїнському рівні в Немирові, а юнаки продемонструють свою силу в Одесі.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2018, 11:11 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації