Вхід | Реєстрація

Хлопчики — Єгори і Саші, а дівчатка — Софії

Хлопчики — Єгори і Саші, а дівчатка — Софії

Саме такі імена найчастіше обирали батьки для своїх новонароджених діток.

Ірина Бутко, керівник відділу державної реєстрації актів цивільного стану, розповіла про статистику народжуваності, одружень та смертності в Кобеляцькому районі протягом першого місця цього року.

— У січні народилося 37 немовлят: 22 хлопчики та 15 дівчаток, — говорить Ірина Андріївна. — Найпоширенішими чоловічими іменами стали Єгор та Олександр (по троє малюків), рідковживане — Айаз. Відразу чотирьох дівчаток батьки назвали Софією. Обирали дорослі й рідковживані імена: Тіна, Мілана, Даяна, Ніка.

Протягом минулого місяця працівники відділу зареєстрували в пологовому відділенні Кобеляцької районної лікарні вісьмох новонароджених. Ще вісім батьків звернулись за реєстрацією безпосередньо у відділ.

Ірина Бутко нагадала, що реєстрація в пологовому відділенні проводиться безкоштовно. Для цьому породілій необхідно лише мати свій та чоловіка паспорти і свідоцтво про одруження.

На весільний рушник у січні стали п‘ять пар. Найдосвідченішим виявилось подружжя, де чоловікові та дружині виповнилось по 58 років. Наймолодшому нареченому було 25, а його супутниці життя — 19.

Розлучилось у перший місяць року більше пар, ніж одружилось. Спеціалісти відділу склали три актових записи про розірвання шлюбу та проставили п’ять відміток про розлучення.

У останню путь в січні провели 78 жителів району. Двадцятьом із померлих було менше 60 років.

Також керівник відділу ДРАЦС повідомила, що за минулий місяць до них звернувся один заявник, аби йому проставили апостиль на документах, які використовуватимуться за межами держави. Ірина Бутко додала, що такою послугою можуть скористатись усі бажаючі. Заявнику необхідно мати при собі документ, на який виписуватиметься апостиль, і паспорт для складання заяви. Послуга надається на платній основі. 51 гривня коштує адміністративний збір, 107 — складання заяви.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2018, 10:14 | Кобеляки | Суспільство


1. Maksym / 18 лютого 2018, 07:40
— У січні народилося 5 дівчаток, — говорить Ірина Андріївна. Відразу чотирьох дівчаток батьки назвали Софією. Обирали дорослі й рідковживані імена: Тіна, Мілана, Даяна, Ніка.

Маніпуляція? Саме так і думаю.
2. AVI90 / 18 лютого 2018, 18:53
Маніпуляція? Саме так і думаю.Яка маніпуляція Ви рахувати в межах 100 вмієте?Перед тим же написано У січні народилося 37 немовлят: 22 хлопчики та 5 дівчаток. 22+5=27, а потрібно 37 значить народилося дівчаток не 5 а 15, так що непотрібно щось вигадувати, краще повторіть математику.
3. Selena2017 / 18 лютого 2018, 20:17
Звичайна собі помилка при друкуванні, а викликає такі підозри. До чого ми вже дожилися...
4. Maksym / 19 лютого 2018, 09:00
Шановні, та я просто намагався пожартувти на кшталт "совпадєніє?". Вибачте вже мені, шо так занадто тупо вийшло.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації